Имате въпроси? Обадете ни се на 0878 88 76 38

Меню
Меню

Плащане

Плащане

За ваше удобство предлагаме четири начина за плащане на направена покупка:

Плащане на куриера при доставка: Плащането е на цялата стойност (посочена в e-mail за завършена поръчка) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката.

Плащане с банкова карта чрез MYPOS: Сигурен начин на плащане чрез системата MYPOS. Данните се обработват от "Майпос" АД (myPOS AD),със седалище и адрес на управление в Република България, гр. Варна 9023, Бизнес Парк Варна Б1, ЕИК 205050564, email за клиенти: [email protected],регистриран агент на iCard AD, лицензирано от Българска Народна Банка Дружество за Електронни Пари, което предоставя електронни пари и платежни услуги във всички страни от ЕИЗ. 

Плащане в магазина ни: Плащането се осъществява на място, в магазина ни на адрес гр. София, ул. Бели Искър 19. Там бихте могли да заплатите в брой или с банкова карта. 

Плащане по банков път: за да платите по банков път е нужно да направите банков превод по следната банкова сметка:

IBAN:BG16UNCR70001523414464
BIC: UNCRBGSF
Получател: Ню съксес ООД
Банка: Уникредит Булбанк
В основанието за плащане посочете референтния номер на Вашата поръчка 

Съветваме Ви да направите справка при своята банка за евентуални допълнителни такси, които биха могли да бъдат начислени при онлайн плащания или такива чрез банка за продукт, предлаган от Cretiva. Някои банки начисляват такси, комисионни или други допълнителни тежести във връзка със самите транзакции, както и в случаи на обмяна на валута. Всички тези допълнителни отчисления се поемат от клиента. Creativa не носи отговорност и не изплаща или възстановява удръжки/ такси в резултат на плащане на цената за продукт.

При възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нас!

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки