Имате въпроси? Обадете ни се на 0878 88 76 38

Меню
Меню

 ЯНУАРИ

Привет, прекрасни хора!

Радостна, вдъхновена и споделена с любими хора да ви е 2023та!

През януари традиционно посвещаваме работилниците на новите начинания или така известните решения, които взимаме в началото на новата година. Ако винаги сте искали да захванете иглите, но си представяте, че ще е по-весело и резултатно в компания ви каним да се запознаем :)

Всички работилници са безплатни и са нашия подарък за вас! 

Магазинът ни се намира на ул. Екзарх Йосиф 103, до Математическа гимназия, синя зона (не сме съгласни, но уви). Има много опции за градски транспорт (препоръчваме, особено откакто може да се плаща с карта, супер лесно е!), както и платен паркинг в близост. 

 Ако имате нужда от съдействие звъннете ни на тел 0878 88 76 38 или ни пишете.

С обич, Креатива

Седянка // всяка събота от след 14ч

Предлагаме ви една прекрасна идея за събота следобед! Вземете плетивото си, бродерия, макраме или каквото творите и заповядайте да се запознаем и да прекараме приятно време заедно! Ако сте начинаещ и искате да намерите подкрепа и вдъхновение, или пък сте напреднал и желаете да споделите уменията си, всеки е добре дошъл. Ще творим, ще си говорим, ще слушаме музика с чаша кафе или чай. Прекрасно е наистина, заповядайте! 

Вход: Безплатен

Местата са ограничени и препоръчваме да запазите своето или да ни се обадите предварително на телефон 0878 88 76 38.

07.01// Първи стъпки в плетенето на две игли// НЯМА МЕСТА

Чували сте може би, че плетенето е новата йога. Звучи малко клиширано, но пък всички знаем, че клишета са такива, защото са верни <3 

Защо йога? Защото има благотворно и успокояващо въздействие, подрежда мисли, среща ви с приятели. Плетейки развиваме пространственото си виждане, цветоусещане, въображение, има математика и тактилност.

Каним ви с огромно вълнение, провокирано от разнообразието в този удивително богат свят, от ползите, от радостта, удовлетворението, които ви очакват "отваряйки тази врата", да направите първи стъпки в плетенето на две куки. Ще заплетем, ще обсъдим основните плетки, видове инструменти и прежди. Ще ви дадем идеи за първи проекти. 

Заповядайте!

-------------
Вход: БЕЗПЛАТЕН
Дата: 07.01 // събота 
Час: от 11:00ч; продължителност около 1-2ч
Ваша плетачка: Лидия от Creativa :)
Материали: Ако имате игли и прежда бихте могли да ги донесете. Бихте могли и да закупите от магазина или да ползвате подсигурени от нас. 

14.01 // първи стъпки в макраме

Може би сте виждали тези прекрасни пана за стена, чанти, цветарници, бижута, йога страпове и още други разкошотии направени с техниката макраме. Макраме е всъщност завръзване на възли. Добрата новина е, че работите само с ръцете си (не използва инструмент) и е невероятно лесно и отпускащо занимание, което би могло да ви се отрази чудесно.

Красотата се постига с овладяването на няколко основни възела и в последствие тяхната комбинация. В творбите си бихте могли да и добавите други техники като тъкане, багрене, плетене на една кука и др и се получават невероятни неща. 

"Първи стъпки в макраме" е среща, по време на която ще ви разкажем за материалите, основните възли, сами ще направите такива и ще отговорим на най-често срещаните въпроси. Предвидили сме да направим заедно разделител за книга.

Чакаме ви с нетърпение!

-------------
Вход: БЕЗПЛАТЕН
Дата: 14.01//събота
Час: от 11:00; продължителност около 60-90 мин
Материали: Подсигурени от нас

21.01 // първи стъпки в плетенето на една кука // НЯМА МЕСТА

Харесва ли ви идеята сами да си изплетете чанта? Или пък калъфка за възглавница? Или кошница, или килим, пано за стена, шал, пуловер, шапка, you name it! 

Ако винаги ви се е струвало някак магично как от един конец и странни въртеливи движения с инструмент приличащ на вълшебна пръчка, но със заоблен връх, се получават чанти, дрехи и одеала, тази работилница може би е за вас! 

Ще ви покажем как се плете на една кука, ще си говорим за видове прежди, инструменти, плетки и всичко необходимо, за да започнете да плетете. 

Добре дошли в този богат свят! Очакваме ви с нетърпение <3

-------------
Вход: БЕЗПЛАТЕН
Дата: 21.01//събота
Час: от 11:00; продължителност около 2ч
Материали: подсигурени от нас, ако имате свои не се колебайте да ги донесете. Необходими са ви прежда и кука.

28.01// Как да плетем на 5 игли //няма места

Плетенето на 5 игли е един от няколкото начин за плетене в кръг, който ви позволява да създавате шапки, чорапи, ръкавици, ръкави, играчки и още много. Супер е да го имате като умение и със сигурност ще ви потрябва :)

В тази среща ще си поговорим за особеностите и ще споделим нашите трикове за по-добри резултати.

Заповядайте! 

-------------

Вход:  БЕЗПЛАТЕН
Дата: 28.01//събота
Час: 11:00ч; продължителност около 2ч
Материали: ще са ви необходими прежда и 5 игли. Ако имате свои бихте могли да ги вземете или да се сдобиете с такива от магазина. 

За да се вдъхновяваме взаимно коментирайте, споделяйте, отбелязвайте ни! 

#плетаскреатива

#iamcreativa

#creativabg

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки